A néha sajnálatosmód foghíjas blogomban most nem mehetek el a mellett az új, szerethető kezdeményezés mellett, ami 'Zenével a gyermekekért' néven látott napvilágot, az Anima Sound System mellett neves más zenészek és a Minimax, Megamax összeborulásának eredményeképp. Elmondásuk szerint:

A Zenével a gyermekekért a Minimax, a Megamax és a hazai zenei élet képviselőinek összefogásából született kezdeményezés, hogy támogasson olyan alapítványokat, amelyek sok kis gyerkőcöt segítenek egy jobb és boldogabb jövőhöz.

A gyermekek körében oly népszerű csatornák arra vállalkoznak, hogy a zenészekkel karöltve a dal erejével hívják fel a figyelmet a következő generációra, hogy a gyermekekért indított kezdeményezések nyilvánosságot kapjanak, és a kezek összeérjenek.

Készült egy induló werkfilm is, amit nézzetek meg mindenképpen, 2:23 körül jönnek animáék be a videóba.

Like a Zenével a gyermekekért Facebook oldalára és ha még nem tettétek, akkor Like az animának!

A bejegyzés trackback címe:

https://animasoundsystem.blog.hu/api/trackback/id/tr43212065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása