Koncert ismét a Gödörben!

2011.04.24. 09:15

Már visszajáró vendégként örülhettünk a tegnapi Gödörbeli Föld Napja rendezvénycsokor egyikeként játszó Animának. 

Némi késéssel bár, de beindult a buli, jobb elöl roptuk a még mindig megunhatatlan számokra és csodálatos közönség jött el, mindenki pörgött, sokan voltak, élvezte mindenki a zenét, az alábbi eset nem volt jellemző ránk :)

A kép forrása: http://hungarfield.freeblog.hu/

A tömeg nagyon jól lélegzett, élvezte a zenét, érezte mindenki, hogy ha visszatapsolás van, akkor apait-anyait bele kell adni és akkor visszatapsolás van. Amikor hands up in the air, akkor kéz felment és úgy rázta mindenki. 

Még mindig a koncert végén elhangzott pár szám szerintem a legjobb a mostani repertoárból. Ebből a videóból 3:30-tól az általam Lying pleasemen-nek aposztrofált és Elég volt számok. (Természetesen az új számok nagyon adták, de ezek a kedvenceim)

Ha ott voltatok a koncerten, vagy szívesen elmentetek volna, akkor is várom nagyon a kommenteket a ti véleményeitekkel kapcsolatban (vagy ugyanezt megírhatjátok a hivatalos anima sound system facebook oldalra is, amit pofon egyszerűen lájkolhattok a jobb dobozoknál).

A koncertblog jóvoltából itt egy ustream felvétel (remélem jó sokáig fenn lesz, ha leveszik, kérlek kommentben jelezzétek :)


Video streaming by Ustream

A bejegyzés trackback címe:

https://animasoundsystem.blog.hu/api/trackback/id/tr972851190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

optimájzer 2011.04.24. 20:20:22

Én bal elől voltam, iszonyat jó volt valóban:) Köszi a videót! Furcsa visszanézni józanon:D

zerushunter 2011.04.24. 22:33:27

nincsmit! ez a videó asszem kettővel ezelőtti Gödör party-n készült tavaly októberben, a színekkel való játék hasonló volt most is, de máshogy voltak felöltözve a srácok, valamint most nem volt DJ pult a színpadon. A Gödör anima party-k mindig nagyon jól sikerülnek :)

optimájzer 2011.04.25. 01:10:28

hát akkor megvan a magyarázat!:D

zerushunter 2011.05.06. 20:58:05

a koncertblog ustream felvételével bővítettem a bejegyzést, itt meglehet nézni, hogy milyen is volt a koncert valójában :)
süti beállítások módosítása