Az általam tapasztalt eddigi legjobb hangzás, ami a tavalyi Corvinosnál is jobban bejött.

A BeatDis jól felpörgette az eseményeket, így éjfélre a közönség már top-on várta Fanniékat. Megérte fényképezőt vinni, mert így sikerült lencsevégre kapnom 3 iszonyat jó számot, ezt nézhetitek meg felül.

Valahol beszédtémaként újból feljött: és igen, az urban legend igaz, hogy Fanni énekelte kb 10 évesen a Tekerd-et anno Jucival. :) viszont akkor, amikor először elhangzott a szám a Corvin-on Fannival, akkor nem sokan lehettünk ott abból a közegből, aki még emlékezett a régi Tekerd-re, viszont azt hiszem akkor ide a blogba is írtam, hogy akkor aztán, akik ott ismertük, mindenkinek a hideg futkosott a hátán annyira jó volt!!! :)

Az estéről még címszavakban: anima backstage, fotózkodás, beszélgetés, fotózkodás, bemutatkozás, iszogatás aztán séta haza.

Úgy láttam, mint hogyha novemberben újra lenne a Gödörben pareee. Sztem akkor is kötelező lesz.

off.

A bejegyzés trackback címe:

https://animasoundsystem.blog.hu/api/trackback/id/tr472361454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása