Mi is lehetne nagyobb hype, hogy felélesszem eme nemes blogot, minthogy a készülő 'Tedd a napfényt be a számba' című új album öt számáról hírt adjak nektek.

Az anima fanok nagy örömére a quart oldalán belehallgathatunk 5 új számba. És hát mit mondjak ismét leesett az állam. Az új felállás majdnem összes pesti koncertjén jelen voltam, de még nekem is meglepetés volt a hangzás. Nagyon összeállt az egész. Fanni hangja iszonyat jó, érett, kedves  és a zenével teljes szimbiózisban él.

Forrás: http://www.quart.hu/cikk.php?id=4357, Fotó: Hajdú D. András

5 szám, 5 stílus. A hangszerelés, átkötések, kiállások, hangfoszlányok mind-mind ahhoz segítenek elő, hogy a szokásosnál is nagyobb élményben legyen részünk.

A zenékhez, cikkhez ide kattints, hogy a Quart oldalálra tévedj: Tedd a napfényt be a számba: ilyen lesz az Anima Sound System új lemeze

"Május 20-án jelenik meg az Anima Sound System új lemeze, az első, amelyet teljes egészében Prieger Fannival, az új énekesnővel vett fel. Magyar és angol nyelvű számok egyaránt lesznek az anyagon, továbbá diszkó, glamrock, funk. Vállaltan a legpopulárisabb lemeze lesz az Animának. Most először a Quarton hallgatható meg róla öt szám egy hétig." Részletek erre >>

Szóval már csak 6 napunk van, irány zenét hallgatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://animasoundsystem.blog.hu/api/trackback/id/tr661935217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishold 2010.04.20. 15:18:32

Sirály blogod van ;)
Te nem versenyzel ilyen helyeken mint a www.blogverseny.info ? A legutóbbi nyertest simán levitted volna ezzel a stílussal.
Renya

zerushunter 2010.04.20. 22:13:14

köszi szépen!, pedig csak most kezdek belelendülni :)
nem, még nem indultam, ahhoz még tolnom kell a kontentot jobban :)
süti beállítások módosítása