Május 22. Szombat. Anima koncertre gyülekező a Gödörben!

Itt jelentkezz a party-ra: http://www.facebook.com/album.php?aid=213933&id=709211744&saved#!/event.php?eid=121525541211002&ref=ts

Ha nem tudsz valamimód eljönni, kövesd a koncertblogot majd élőben erre: http://koncertblog.com/2010/05/20/uj-anima-medium-a-godorben-live/ . Twitteren is fenn vannak: http://twitter.com/koncertbloghu

Aztán  ajánlom még a figyelmedbe az alábbi cikket:

"..a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó táncos, popos dalokat tartalmaz. Ez az első anyag, ahol végig... " via langologitarok, itt folytatódik (katt)

 Aztán a lángológitárok weboldalán újabb meglepetésre lelhettek, hogy mire? katt a feljebb lévő linkre és megtudhatjátok!! Szemfülesek már a blogon a jobb oldali sávban megtalálhatták a nagy meglepit :)

ÚJ: (0523)

Ustream-mel élőben streamelt a koncertblog.com a Gödörben. Nézzétek meg, minden anima fan-nak ott lett volna a helye!! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animasoundsystem.blog.hu/api/trackback/id/tr232019316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása