Kicsit késve, de odaértem a koncertre 11:35-re mikor is már javában melegített a közönség az első számokkal.

Fiatalos, de inkább vegyes közönség, vicces arcok, táncoló fiúk/lányok. Ez fogadott az első sörrel a kezemben, mikor körbepásztáztam a lehetőségeket, hogy merre lehetne a színpad közelébe férkőzni. 

Bal oldalon találtam meg a helyem, egyre jobban beindult a buli, a 68-ra már mindenki tombolt szinte. A visszatapsolás most nem úgy sikerült, ahogy szokott, de hát nembaj, no para, amit sajnálok, hogy az általam lying pleaseman-nek nevezett számot aznap nem játszották le.

Ami még furcsa volt, hogy kevesebb ember volt most az ingyenes koncerten, mint anno a fizetősökön, bár ez abszolút betudható a havas, latyakos időjárásnak, hidegnek, nomeg tán a movember záróbulinak is, de ki tudja. 

Jah igen, a vizuális effektek, a fényjáték hiányzott most nagyon, az előző Gödörbeli koncerten annyira bejöttek a fények, most ez valahogy nem jött be így.

A zene viszont most sokkal ütősebb volt mindenképpen, jól szólt a cucc, Fanni jól énekelt, erre a 'rap-szerű' szövegelésre a korábbi bulikból nem emlékszem ;).

Kösz mindenkinek, aki ott volt, ha találtok valamerre képeket, akkor pls kommentbe szúrjátok be, no meg kiváncsi vagyok arra is, hogy nektek hogy tetszett a koncert, nem mellesleg ezt nyugodtan megírhatjátok az anima hivatalos facebook oldalára is: http://www.facebook.com/animasoundsystem.

Zárásul pedig a buli szellemében nézzétek meg az mtv-sek által készített videót, amely a tesztek fontosságára hívja fel a figyelmet:

Testing Diaries: MTV Staying Alive Get Tested from mtv staying alive on Vimeo.

huj.

Jah igen, és aki nem volt ott az bánhatja, mert 2500 Ft-ért vásárolhatta meg volna az új anima albumot... ki tudja lesz-e ilyen bármikor máskor.. Vígasztalásul találtok egy bookline dobozt jobb oldalon, ahol pár kattintással bezsebelhetitek a tedd a napfényt be a számba, aquanistan, vagy anima albumokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://animasoundsystem.blog.hu/api/trackback/id/tr172492687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása